Biljartkeu.com is onderdeel van Eureka Billard Berlicum

Geschiedenis van Eureka Billard

Eureka Billard is een erkend familie bedrijf, dat al generaties meegaat. Dit familie bedrijf is opgericht in 1897,  en is nu in handen van de 4e generatie. Dit zijn de gebroeders Ton en Harry Mathijssen. Ook hebben we na het 100 jarige bestaan van het bedrijf, een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen, waar we erg trots op zijn.

Biljarts in eigen productie

Het bedrijf is gelegen in het dorp Berlicum (bij 's Hertogenbosch, Noord-Brabant). Hier worden biljarttafels geproduceerd, tentoongesteld en verkocht. Biljartbouwen is nog steeds een ambacht, maar desondanks gaat het bedrijf erg in de tijd mee. Wat vroeger allemaal handmatig gedaan werd, word nu gedeeltelijk met machines gedaan, wat de kwaliteit van de biljarttafels ten goede komt. Eureka Billard doet niet alleen maar aan biljarts bouwen, we reviseren ook biljarts. Denk hierbij aan alle soorten merken biljarts, die we van top tot teen weer in perfecte staat brengen zodat uw biljart weer als nieuw zal spelen, en eruit zal zien.

Showroom van ruim 100 m2

In onze showroom hebben we een ruim aanbod in prijs en kwaliteit in zowel biljarttafels, keuen en overige accesoires. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u de beste service verlenen, en adviseren welk product het beste bij u past, zodat u altijd de beste keuze zult maken. In onze showroom bent u altijd van harte welkom, van maandag t/m zaterdag.

Eureka Billard heeft een groot afzetgebied. Niet alleen in Nederland, maar ook in o.a. USA, Canada, Australie, Japan, Zuid-Korea, Thailand, Suriname, Italie, Zwitserland, Belgie, Spanje en Duitsland leveren we onze bekende Eureka biljarts.

Onze goede en bekende naam Eureka Billard is een begrip in de biljartwereld geworden. Graag nodigen we u uit in onze showroom om u hiervan te kunnen overtuigen. Uiteraard staat er altijd een bakje koffie voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op